INFORMATII DESPRE BALTA

Ferma de Crap Diosig este un centru de pescuit sportiv situat în apropierea comunei Diosig. Crapiști profesioniști, Balta Ferma de Crap Diosig vă primește într-o zonă unică, une aveți condițiile ideale pentru a vă practica pasiunea voastră pentru pescuitul de crap.

Balta este populată cu crap și ten. Apa din baltă nu a fost golită de peste 30 de ani, iar prima populare a avut loc în anul 2016 cu crapi între 1 – 8 kg. În ultimii trei ani, au fost aduși crapi de la 10 la 20 de kilograme, cel mai mare cântărind 20 de kg. În baltă mai există băștinași deosebiți, ce își așteaptă pescarii.

Balta este prevăzută pentru pescuitul sportiv de catch & release și este locul ideal pentru pescuitul familial, adesea foarte fructuos.

 

Pescuit de crap la 30 de minute de Oradea

Balta Ferma de Crap Diosig se situează la 1,5 km de șoseaua asfaltată, într-un peisaj plin de verdeață, ce se întinde pe 40 de hectare.

Balta are o suprafață de 38 hectare, cu o lungime de 1,7 km luciu de apă, lățimea maximă de 220 m și adâncimi ce variază de la 2 la 6 metri. Balta este prevăzută cu 22 de pontoane confortabile. Pentru a înnoi populația și a vă oferi cele mai bune condiții de pescuit, în fiecare primăvară se efectuează o nouă populare.

Balta conține crapi comuni, foarte combativi, precum și crapi oglindă și ten.